Неземна

Ти у мене єдина,
Ти у мене одна.
Світла, наче перлина,
Чарівна, як весна.
Сонцем світиш у душу,
Вітром свіжим – в життя.
Не повинен, не мушу –
Щирі всі почуття.

Приспів:
Неземна, неземна, неземна,
Ти моя, ти моя, ти моя.
Уві сні поряд ти й наяву,
Я тобою й для тебе живу.
Неземна, неземна, неземна,
В серці ти, тільки ти, ти одна.
Небеса я за тебе молю,
Лиш тебе назавжди я люблю.

Йду від тебе до тебе,
Я завжди там, де ти.
В нас на двох одне небо,
Тут нема самоти.
Серце б'ється у ритмі,
В унісон, у вогні.
І життя в алгоритмі
Вибудовує дні.


Рецензии