Люблю Вас, жiнки

Хто вміє любити так сильно, як Ви,
Хто поглядом в серце стріляє одним.
Хто вірить, чекає, пишається так,
Хто по житті світить, наче маяк.

Приспів:
Ніжні, вродливі, жадані, святі,
Різні на смак, хоч солодкі такі.
Ви – в небі сонце, Ви – в небі зірки,
Знайте одне, я люблю Вас, жінки.
Дивні, як квіти; і світлі, як день,
Ваше кохання – для серця Едем.
Просто найкращі, Ви навіки,
Світ всей у Вас, я люблю Вас, жінки.

Ви – Бога творіння, дарунок з небес,
Душі насолода і присмак чудес.
І сяє навколо красою весь світ,
Земля оживає, все знову на зліт.


Рецензии