Чоловiк на всi 100

Все є у мене, що треба в житті,
Принципи й істини зовсім прості.
Важливе я чую, й бачу святе,
Не відпускаю, тримаю своє.

Приспів:
Я – чоловік на всі 100,
Я – чоловік, хоч куди.
Я знаю – де, як і хто,
Вся сила світу в мені.
Я – чоловік на всі сто,
Без зайвих слів і без меж.
Люблю життя, як ніхто,
І від життя беру все.

З неба руками зриваю зірки,
Я – чоловік, мене люблять жінки.
За цю любов можу все я віддать,
Віра й надія у серці горять.


Рецензии