Падаем в щастя

З неба у серце зірками,
Щастям у душу вогонь.
Обмін у космос думками,
Наших сплетіння долонь.
Просто на двох одна віра,
Просто на двох все життя.
Просто кохання без міри,
Просто живуть почуття.

Приспів:
Падаєм в щастя з тобою,
Вдягаємо в посмішку світ.
Падаєм, наче в безодню,
І птахом красиво на зліт.

День новий радість дарує,
В танці кружляє любов.
Доля так звично дивує,
Двох нас єднає немов.
Просто усе так, як треба,
Просто не треба тут фраз.
Просто тримає нас небо,
Просто всей Всесвіт за нас.


Рецензии