Птахом

День випромінює тепло,
Все, що не треба – відлягло,
Залишилось лиш "сьогодні".
І сонце стукає в вікно,
Я не питаю вже "чого",
Тут зійшлися дві безодні.

Приспів:
Птахом у небі лечу,
День несу новий на крилах.
Про своє щастя мовчу,
Бо лиш в тобі – моя сила.
Щиро всім серцем люблю,
І не віддам я нікому.
Небо за тебе молю,
Хай не залишить ніколи.

Я чую, як співа душа,
Я бачу, де чия межа,
Йду від тебе і до тебе.
Кохана, ніжна, чарівна,
За тебе кращої нема,
Іншої мені не треба.


Рецензии