Душа спiвае

Гарна мелодія, щирі слова,
В ритмах грайливих знову дива.
Віра, надія й любов у душі,
Сліпо довіритись, йти по межі,
Щастя у мережі.

Приспів:
А душа співає від кохання,
З вуст моїх тобі одній зізнання.
Присмак щастя відчувай ти серцем,
І воно крізь відстані прорветься,
Поєднавши бажання.

Все, що я хочу – все є у тобі,
Іноді, навіть, я заздрю собі.
Долі сплелися в єдине "люблю",
Де б я не був, лиш до тебе я йду,
Знай, я не підведу.


Рецензии