Тiльки удвох

Я любов твою в руках тримаю,
Серцем вірю в силу я чудес.
Твою душу ніжно обіймаю,
Сонце світить лагідно з небес.
По очах всі почуття читаю,
За тобою я лечу на зліт.
Ти моя, я твій – це точно знаю,
Відкриваєм разом дивний світ.

Приспів:
Тільки удвох, тільки разом,
Є лише ми тепер.
Так кожен день, так щоразу,
Бачу одну тебе.
Тільки удвох, тільки поруч,
Цілий в долонях світ.
Поряд у будь-яку пору,
Між нами щастя цвіт.

День за днем так швидко пролітає,
В двері біла проситься зима.
Та душа її ще не впускає,
Як завжди, вирішує сама.
Свої крила щиро розкриває
Та любов, що в серці, наче птах.
І з тобою нас оберігає,
Зігріває наяву і в снах.


Рецензии