Всi квiти

Люблю, скільки в цьому слові,
Люблю – це всьому основа,
Точно знаю я.
Люблю, і не треба краще,
Люблю, і це тільки наше,
Наше все життя.

Приспів:
Знаєш, я зірву всі квіти світу,
Подарую їх тобі одній.
І нехай шепоче сильний вітер –
Ти моя і я навіки твій.
Просто відчуваю силу неба,
Розкриваю крила, наче птах.
Де б ти не була, лечу до тебе,
І твоє ім'я лиш на вустах.

Тобі вся любов і радість,
Тобі моя сила й слабкість –
Все, що хочеш ти.
Тобі сонце й синє небо,
Тобі, і лише для тебе,
Наші два світи.


Рецензии