Бiлим снiгом

Тихо, так тихо навколо,
Падає, падає сніг.
Білим кружляє по колу –
Диво, неначе у сні.
Знову шепоче кохання,
Віра й надія живі.
Непереможне бажання,
Не загасити вогні.

Приспів:
Білим, білим снігом
Знову вкривається світ.
Дзвінко, дзвінко сміхом
Щастя у серці на зліт.
Сяє, сяє світло
Теплих і сонячних днів.
Там є вся палітра,
Там душі лагідний спів.

Тане на серці тривога,
Біль відпускаю у сни.
Встелена щастям дорога
Білим велінням зими.
Не розімкнути долоні,
Погляду не відвести.
Просто в кохання в полоні,
Світло, коли поруч ти.


Рецензии