Мо бажання

"Як я хочу любов свою знайти
 І в серце своє впустити.
Люди будьте людьми"
Без масок не можна дружити.
Хочу лише я любові,
І щастя своє хочу знайти. Здоров'я всім краси і любові !!!!                Автор :Настёна Журавлёва


Рецензии