Развiтаннне з зiмой Белорусский мотив

Я кахаю моцна зiму,
Гэта свята для душы.
Мабыць мне Яна так шчыра
Цеплыня пры мне жыве.

Правадзiць мне трэба зiму
Святкавальна добра мне.
Каб кахаючы прыгожа, 
Было свята  ёй i мне.

Гэта свята, гэта радасць
i раздолле на душы.
Будзе ўсім настрой усмешка,
На праводзiны зiмы.


             *****


Рецензии