веснян води як нагородити?..

*   *   *


                Молодому серцю
                Богородиці
                присвячується



весняні води як нагородити?

як по безслів’ї їх

прийде любити

як по безслов’ю їх

пройде любов’ю...

все старше... дає згоду... ніби жити
та й ніби з Етни
поп’є  екту
із добре фортифікованого
               інтелекту


весняні води!
залоскочуть — серцем жити...


зелені вруна! зелені вруна!
схочуть і здатні
         пити

26.02.2021


Рецензии