На скаку

Серед хлібів
Ромашок річка
Моє життя
Цих квітів плин
Мов череда
Твоїх билин
Де в низині
Блищить криничка

Як благодаті
Від землиці
Прозорої
Нап'юсь води
На хвильку час
Постій зажди
В воді
Такі знайомі лиця

Ось очі в очі
Боже милий
Чи Твій
Чи пам'яті це дар
Такий прозорий
Календар
Лечу в ті дні
На часу крилах

Гортаю
Найдорожчі дні
Де міг
Усіх я обійняти
Відкрити двері
В їхні хати
З сердечністю
Навстріч мені

Впаду
В ось цю живу ріку
Де ми разом
Були у світі
З життя
Закрученій орбіті
По черзі
Зникли на скаку

25.02.2021р.


Рецензии