Мае чысыл хур...

Посвящается моей дочери

Мае чысыл хур,мае цард дае цинаей ирд у.
Дае мидбылты худт стъалыйау раесугъд.
Дае гыццыл саер куы раваерыс мае риуыл,
Фыр буцаей уаед куы батайы мае уд.

Дае фаелмаен къух куы сываерыс мае русыл,
Маенаей хъалдаер каем ванййы уаед заеххыл.
Дае цардамондмае аез Хуыцаумае кувын,
Дае фаендаегтае мае уарзтаей рухс каенын.


Рецензии