Заспiвай менi, Вiтер стокрилий

Заспівай мені, Вітер стокрилий,
Заспівай про сумну мою долю,
І нехай мої висохнуть сльози,
І нехай зашепочуть тополі.

Заспівай про кохання і щастя,
Заспівай про нього і про мене,
І нехай твоя пісня лунає
Крізь світи на далеких теренах.


Рецензии