Була весна. Сочився першотрав м травень

Була весна. Сочився першотрав’єм травень,
здавалося, що місто захопив Гольфстрім,
і я сказав, що буду неодмінно правим,
а ти у відповідь: - Моїм, передусім.

І ми зійшлись, дві одинокості, невзмозі
один без одного, надалі, врізнобіч,
і вдаль пішли наперекір пересторозі,
і призахідне сонце прагнуло до стріч.

Так і живем, хоча давно минув той травень,
і вже в долонях наших гріється Гольфстрім,
я намагаюсь бути неодмінно правим,
що означає - залишатися твоїм.


Рецензии