Слава Украине

Слава Україні, та не тій, що нині,
Слава Україні, що була колись...
Зараз моя ненька в європавутинні,
Все тому, що янки рідними здались.
А рідня багата - в неї Біла хата,
Вирішив керманич - щось перепаде.
Та на замість того брат пішов на брата
І війна заклята сьомий рік іде.
Де ваш мозок, люди?! Дурять вас паскуди,
Гублять і сміються і глузують з вас,
З вами та Європа ніколи не буде,
Знищить і розчавлить ще не один раз.
Та яка Європа - ви ж із Конотопа,
Ви не вийшли рилом у "калашний" ряд,
Все, що вам дозволять - обісрана жопа,
Мити, прибирати, драять все підряд.
У щирій любові відмийте від крові
Всю СВОЮ країну і дітей СВОЇХ,
Бо це ж ваші діти гинуть, наче квіти -
Ще не роспустились, а вже немає їх!
Слава Україні і Героям  Слава -
Тим, що в Вітчизняну захистили МИР.
Як ніхто у світі вони мають право
Жити в кожнім серці, як святий кумир!
              23.02.21 р.
             


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.