Не вмiюче вчасно стихати укр

Це мабуть серце мое
Не вмiюче вчасно стихати
Калатае i бухае мов би дзвiн
Немовби крик кинутоi коханки
Де ж вiн???

I падае зимнiм холодом небо
На неприкриту безсоромнiсть колiн
На площi жвавiй всiм на потребу
Прикуте до палi позору

Без одягу надто беззахистне
Не вмiюче вчасно стихати.
       23-49     11-03-2018


Рецензии