Алея золотих троянд
Його ввібрали ніжні пелюстки,
І для душі було це справжнє свято,
Не стали на заваді й колючки.
Дивлюсь на неї неї і душа радіє,
Хоч я – ТРОЯНДА, ну а ти – КАШТАН,
Життя сюрпризи подавати вміє…
Стебло троянди, мов дівочий стан.
Гірська панянка файно виглядає
Й Болгарію зуміла підкорить,
Вершину не одну ще подолає,
Бо зірка перемоги їй горить.
Я засаджу трояндами алею,
Пелюстками устелиться мій шлях,
І залюбки ходитиму я нею,
Й писатиму про це в своїх піснях.
Мені харизми – зайве позичати,
Вона до мене з долею прийшла.
Буду творить, щоб успіхи вінчати,
Й надалі щоб з трояндами цвіла.
22.02.2021 р.
Свидетельство о публикации №121022207964