Трояндовi пелюстки

Трояндові пелюстки ці для мене,
Але вони, мій друже, золоті,
Бажання було в мене незбагненне,
Щоби ніщо не стало на путі.

Стебло міцне, та квітка дуже ніжна,
І три листочки на стеблі такім,
А вся вона тендітна і розкішна…
Немов бальзам у відчутті п’янкім.

Болгарія шикарно зустрічала,
Обійми були теплі защораз,
Тепло своє з любов’ю передала,
Й мене чекає знову ще не раз.

Та повертаюсь в рідну Україну,
Вже повертаюсь в ріднії краї,
Я з радістю на рідну землю лину,
Й пелюстки всі зі мною золоті.

Та буде мить, що полечу я знову,
Болгарія мене чекає все,
Я спробую сягнуть вершину нову,
Невтомна праця успіх принесе.

Й полину я у рідне Прикарпаття,
Щоб з рідними там радість розділить.
Вже розгорілось успіху багаття,
Його ніщо не зможе загасить.

21.02.2021 р.


Рецензии