Незабутня мить
А відчуття пером не передать,
Неначе в казці, звісно, побувала,
Багато що змогла я там пізнать.
Цей фестиваль й найвища нагорода,
Трояндою уквітчане усе,
Але минув і дуже-дуже шкода,
Та за собою він тріумф несе.
Везу я перемогу в Україну,
Пелюстками троянди все блищить.
Там чули рідну мову солов'їну,
Й ця перемога радістю дзвенить.
Болгарія у захваті від того,
Що чули і побачили усі,
Ця перемога варта дорогого:
Найвищий рівень подано в красі.
Милуюся пелюстками троянди
І свічуся від радості в сльозах,
Та мрію й далі забирати гранди,
Й світитись щастям наяву, не в снах.
21.02.2021 р.
Свидетельство о публикации №121022206477