Дух молиться

Вічність —
чи може не кохати вічне?

А Бог прийшов
й весна прийде
і тільки збільшить
слово неба
й мимотічність


Це ж треба!
Бог в лютому все ж напірнається
й ти їдь — калюжі навіть
не кінчаються! —
а сонце з небом!
і сонце
й небо
і що і хто — як може
примовляється


Як серце Бога
в серці Вічності —
й зітхає — це

22.02.2021


Рецензии