Песок on sands

    The Islandъ
Lost in fog
      forever

   Where natural cliffs
 Where walls of fortress

   All in the mist were disappeared

 Stand up me I
 before
прибой зализывает пляжи
 Витр
 куртку рвёт
 - " Пошло-б всё - na_x    -  ! "

  Седой прибой
inflates the lungs
     up-out ъ
пора -  до-дом , инач-то лопну

 -  Каждый живет своим
миром-ъ 
   притворяется , плачет

 Каждый , в-натуре
 видит  -  over the mist  ~  Свой  the Айлэнд

Ъ
 
 


Рецензии