Квiти на очах

               
 День Героїв Небесної Сотні. Ком у горлі та пам'ять в сім років.               
 Патріоти. Кров їхня і досі запеклася на серці   у ночі.               
 Україна вдихала повітря від палаючих шин і покришок.               
 Розсипалася рясно бруківка епізодами пострілів сильних.               
 Смерть блукала у лютому "Беркутом", зруйнувавши надії та мрії.               
 Не забудуться сльози, ридання та жахливі, як пекло, події.               
 За свободу душа на Майдані говорила про себе лиш вголос.               
 У безодні дощів, як повір'я, сни самотності терпкі та голі.               
 День Героїв Небесної Сотні. На очах закриваються квіти.               
 Імена та по батькові, прізвища в канцелярії неба, як вії.               
 Руки дуже холодні від горя, чай не в змозі одразу зігріти.               
 Не забудуться вбивства лютневі. Апокаліпсис поглядом в миті...               
 20. 02. 2021


Рецензии