Сьогоднi особливий день

Сьогодні особливий день,
Так сталось, в тому винуваті
Мороз та сонце й зникла тінь,
Похмурий я сиджу у хаті.

Рудий собака біля ніг,
Йому наразі диво сниться.
На вікна сріблом віє сніг,
Запрошує у ліс дивиться…

Сьогодні особливий день,
Роки минають, що між нами.
Й совість згадує про лінь,
Про втрати пригадаймо в храмі…

Мелодія звучить в тиші,
Вона укутає натхненням,
Я знов плету зі слів вірші.
Так буде й далі до Успіння.

Сьогодні особливий день,
Лютневий, сонячний, морозний.
Жени від серця суму тінь…
Най буде щастя нам до Тризни.

Ми разом житимемо й далі,
Рука об руку шлях пройдемо.
Та й радість в серці ми пізнали,
Най буде те, що ми всі ждемо…

Най Перемога буде з нами,
Добробут й дома повна чаша.
Ми відбудуймо в душах храми.
Най… Перемога буде наша…


Рецензии