Диадемы снигив

Діадеми снігів

О зима яскрава сніжна
Перевали замело
Хвоя сосен біла й ніжна
Пальці холодом звело
А душа літа й сміється
Їй морози не страшні
Хоч серпанок з прірви в'ється
До Ай-Петрі на струні

Там чекають лижі сани
Спуски і стрімкий екстрем
Настрою веселий танець
В блисках сніжних діадем
В літі плавились недавно
Чайок регіт з висоти
Розпростер перину плавно
Хтось і перестав мести

Сліплять з кришталю сніжинки
Диски їх мов НЛО
Скіль віків на їхніх стиках
На Землі нас всіх звело
Як від тягарів звільнитись
Здійснить задуми Творця
В творчому польоті жити
До щасливого вінця

19.02.2021р.


Рецензии