Бальзам на мембрани душi
лине голос твій ніжний і щирий.
Навіть суму сухі камиші
зникли разом зі страхом зневіри.
І фантомні минулого хмари
гинуть в мить, коли чую "привіт".
Де ти взяв ті могучії чари,
що літаю тепер між орбіт?
Вже без цього диво-бальзаму
вранці сонце не прокидається.
Мій - твої залікує шрами,
твій - в душі назавжди зостанеться.
Голос той, що від серця до серця,
надихає на щирі вірші.
Голос став океаном з озерця.
Як бальзам на мембрани душі...
Свидетельство о публикации №121021905496