про Дро
Дрогобич варта і Дрогобич поміч,
питимий брат, свояк, мій кревний родич,
аттічна сіль і хліб таємних сховищ.
Дратуй мене, рятуй мене, Дрогобич,
притулок мій на чужині і обіч.
Дрогобич втрата і Дрогобич здобич,
видобувай мене серед родовищ.
Свидетельство о публикации №121021900417