ДУША МОЯ

Автор слов, мелодии, исполнитель - Бруна

1к.
У землі я про щастя питала,
А воно заховалось в траві.
Серед трав я надію шукала,
Та знайшла океан кропиви
Я до квітів зверталася щиро:
" Де блука моя доля свята?"
Та дощі грозові квіти змили,
А в мені зацвіла самота…

ПВ:
Душа моя,
Благаю я –
Відлітай
За небокрай!..
Душа моя,
Бажаю я -
Побачити,
небесний рай…

3к.
У води про кохання питала,
А вона віддзеркалила ліс.
До дерев я обличчя звертала -
Гомін листя мій спокій уніс…
Я у хмар білокрилих просила
Проспівати небесний мотив,
Промінь сонця в долоні схопила,
Але він трохи руки зігрів…
ПВ

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:

опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПИШУ СПІВАЮ УКРАЇНСЬКОЮ"
найти песню ДУША МОЯ.

Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.


Рецензии