Музика закоханих сердець

Мелодія закоханого серця
Коханих відрізняє від усіх.
Навколо них, неначе пісня, ллється
Та музика, що лине звідусіль.

Кохання місяці не вибирає.
Воно приходить взимку, восени.
І навесні, коли все розквітає.
І влітку, як жовтіють вже лани.

Весною - це мелодія Кохання,
Коли у серці музика струмків.
І квітів - весняного привітання.
І неймовірні співи солов'їв.

А влітку - та мелодія тихіша.
Хоч серце калатає, наче дзвін.
Ця музика в природі спокійніша -
Цвітіння, визрівання, медозбір.

Любов осіння - наче вечорова.
В ній безліч барв і неба глибина.
На серці радість різнокольорова,
Хоча буває, інколи, й сумна.

А взимку сердце, ніби жар, палає.
Бо навкруги морози та сніги.
Мелодія Кохання зігріває,
І справи йдуть на лад, все до снаги.

Дві долі та мелодія єднає -
Серця коханих б'ються в унісон.
Нехай Кохання кожного спіткає,
Бо музика його, як дивний сон.

17.02.2021


Рецензии