Дiдова самокрутка
(рiдненькiй, мiй, Степан).
Вiн думав що скорюся -
Та де там, я ж Таран!
(клин-клином вибивають)
Отак вiн мудрував,
та кручену цигарку
до рота притуляв.
Казав: "слiдкуй на неньку,
побаче - дасть чортiв."
Отак я, потехеньку,
смоктав те що хотiв.
Один раз затягнувся -
на все своЕ життя...
Що потiм в вогник вткнувся -
не маю каяття.
18.02.2021.
Дедушке моему Степану Акимовичу Погор1лому
с любовью и уважением.
(1897 - 1962)
Свидетельство о публикации №121021803412