Як б ються у закоханих серця?

Як б'ються у закоханих серця?
Яка звучить в них музика Кохання?
І чим вас ваблять очі-озерця,
Що дивляться спросоння спозарання?


В них ніжність - неймовірна та п'янка,
В них подив, що заповнює весь простір.
Чарівність - і яскрава, і дзвінка.
Чуттєвість, що пронизує, мов постріл.

Ті очі - найдорожчі за усе.
В них серця стук та пісня про Кохання.
Мелодія одразу піднесе,
І подарує шанс на сподівання,

Що будете ви разом кожну мить.
Ніхто й ніщо вас більше не розлучить.
А музика Кохання все звучить,
Серця коханих Вам її озвучать.

17.02.2021


Рецензии