Нудьга

Що ж сидиш ти
Биля вiкна?
Аль пропав твiй
Iдеал?

Схудла, зморщилася, зникла…
Не дзвонив, не писав?   
 
Ходить вiльний в цьому свiтi,
Та iнших мабуть зібрав.
I не заглядає у вiкна
Ненормальний екстримал.

Знаю я, що iнша дiвка
Плюнути би в очі їй
Тiльки відчуває серце:
Ти - не мій. I - ти — один.

Що ж, ходи посередині
Третiй день, як нудно менi
Третiй день тебе не кину.
На четвертий — викину.


Рецензии