Ж, авабым булыр догам...

Эгэр ж,анын, фэрештэдэй,
Чиста, игелекле булса,
Кун,елен,нэн кояш кебек
Ж,ылы боркелеп торса,
Мин андыйга узем дэ бит
Фэрештэ кебек булам:
Мен, рэхмэтем явар син,а,
Ж,авабым булыр догам!


Инде яманлык эшлэсэн,
Мэкрен,не сизеп калсам,
Гаилэмэ яки уземэ
Явызлык кыла калсан,
Ж,иде кат буынын,а да
Тошеп табармын, саклан!
Яхшыга яхшы булам мин,
Шайтанга булам шайтан!

17 февраль, 2021 ел


Рецензии