***

Люди заздрять, а для чого?
Щорнії хмари в них осіли.
Чужого хочуть, чужого жадають.
Заздрість чорні крила має.
Чорні сяйва має.
Заздрість руйнує.
Заздрість губить.
Душу нівечить
Свою й чужую.
Не заздріть ніколи.
Не заздріть нікому.
Своїм крилам дайте наснагу.
Своїм крилам дайте ладу.
Свою весну вкривайте садами.
Попросіть у бога щастя,
Попросіть у бога мудрість,
Попросіть кохання 
З ангелом святим богу моліться -
Буде допомога.
Попросіть страдання згасить.
Попросіть красиві долі вашій родині.
Заздрість крає, заздрість мучить,
Зазрість сірі полотна в душах плекає.
Тихо плаче той у кого заздрісттю
Все вкрали, той чію душу знівечили.
Та все-все менеться:
 Все, що вкрали чорні люди,
Все згодом  повернеться.
А того, хто заздрив щастю чужому
Чорне небо, чоним мороком накриє.
Все, що вкрали, все, що ворожили.
Все-все повернеться.
Не заздріть ніколи.
Не заздріть нікому.
Своїм крилам дайте наснагу.
Своїм крилам дайте ладу.


Рецензии