про висiвки
Так посміхалась тільки ти,
коли згустилась ніч тернова,
від милосердя, від П’єти.
Все починалось з ополонки.
Йордан, причастя, квіт верби,
нерозмикання губ до ранку.
Плекання лютощів юрби -
і слово сховане в полові.
Тоді притисло, досі жме.
Все починалося з любові,
і все любов переживе.
Свидетельство о публикации №121021603939