Зустр ч з Христом продовжу ться

Зустріч з Христом продовжується


1

Який в нас Бог?
Що люблячіший і вірніший за основи
і застанови —
                і на віки!..
І до небес впаяв зірки
проте на заході —
хмара великая
біліє...
це живе Стрітення
в красі ніяк не обміліє!..
Від Люблячого та і йде —
яку ще не
чекаєш
над Києвом — яку Красу
тримає!
Воістину Новий Єрусалим!!
Й пливуть до нього в щасті
                невеличкі острови.


2

З правди життя свого сказав
Священичий той чоловік:
Якщо Христа ти сильно
пострічав —
То буде із тобою цілий рік...

15.02.2021, Стрітення,
пізній вечір


Рецензии