Касiчкi
Хоць даўно мне за сорак,
Але маю дзiця,
Вось пацеха ў старога!
Мэта майго жыцця.
Ўсё: i першыя крокi,
Словы маёй дачкi,
Лiчб i лiтар ўрокi,
Банцiкi i значкi,
Ўсе цяпер гэта важна.
I дадам ў канцы:
Заплятаю адважна,
Я касiчкi дачцы.
Свидетельство о публикации №121021506362