Горадня
Без цябе анi дня,
Горад мой, Горадня!
Цябе бачу ў снах
Аб цагляных мурах.
Моцны Нёман сюды
Нясе тоны вады,
Міма замкавых гор
На балтыйскі прастор.
Сетка вулiц крывых,
Старых i маладых,
Велiч замкаў, масты -
Гэта, Горадня, ты.
Свидетельство о публикации №121021506320