Свiт стискаeться в краплю Любовi

Світ стискається в краплю Любові…
Світ – це ми…
Повсякденність озвучує ролі
В дивній Грі…

Яв пульсує на грані безумства…
Ночі… Дні…
Всі – на сцені… І весело, й сумно…
Світ – це ми…

Розчиняються двері, портали,
Вікна, сни…
Розгортаються мрії-вистави…
Світ – це ми…

Долі пише невидимий автор
З пустоти…
Страх, сердечність, гнів, радість – у спадок…
Світ – це ми…

Розділові вмуровано знаки
У думки…
Світ воліє Любові, подяки…
Світ – це ми…

14.02.2021


Рецензии