Пiсня Жовтневоi Панi

І.
Синонім осені – кохання,
такі от дивнії дива...
Наспівує Жовтнева Пані
про щастя, осінь і жнива.

Я пісню дивную шепочу,
хоча не знаю жодних слів.
Мене навчити Пані хоче
співати так, як я не вмів.

Приспів:
І я тепер співаю ніч і день.
І пісню Пані я шепочу
знов і знов.
Але, яких би не співав пісень,
усі вони виходять – про любов...


ІІ.
Жовтневе серце щастям б’ється –
неначе хоче заспівать.
Тому воно і зветься серцем,
бо не бажає не кохать.
 
У пісню жовтень з серця ллється.
Живе в піснях душа моя.
А Пані радісно сміється,
Вона щаслива, як і я.
 
Приспів
І я тепер співаю ніч і день.
І пісню Пані я шепочу знов
і знов.
Але, яких би не співав пісень,
пісні були і будуть про любов...


Рецензии