Трушнiсть

               
 Знову буде квітчаста весна.               
 Я ввімкну Pianoбой у навушниках.               
 Теплий березень, квітень, міста.               
 І концерти з ознаками трушності.               
 Голос лагідний, теплий Дмитра.               
 Романтичний вокал Олі Шурової.               
 Знов лунає музична душа.               
 І кортить заспівати у студії.               
 Вінні Пух. Тепла посмішка. Світ.               
 Гурт улюблений декілька років.               
 У природі розтане весь лід.               
 День Народження буде та осінь.               
 Найпухнастіше диво Матильда.               
 Найсмачніше червоне вино.               
 Pianoбой я обожнюю сильно.               
 Та люблю Вас безмежно давно.               
 15. 02. 2021


Рецензии