Елмаю
Елмаюым барыгыз очен дэ,
Узем белгэн ботен кешегэ:
Мин,а таба килгэн бабайга да,
Сэлам биргэн Роберт куршегэ.
Азык сорап килгэн йорт этенэ,
Бик матур койрыклы мэчегэ,
Качышлы уйнаган кызчыкларга -
Барысына да: олы-кечегэ...
Елмаю ул бер дэ авыр тугел
Тормышны яраткан кешегэ!
Чын йорэктэн эгэр елмайсагыз,
Шулай ж,авап бирер кеше дэ!
14 февраль, 2021 ел
Свидетельство о публикации №121021409622