Хорошо - 16. 7

 Amigos
brought
 giant  baraba-n

 -  Why not wear black-sombrero
und playing giutair  for to-night 

  - Simply we''changed  - ok
  Go-ahead                ?
 
 The silver bullet turned u about
 over right  shoulder - where is blood-arteria- getting exit-Ъ
 turn over in meet of egg-s

 - Thanks so in much  !
kak хорошо что подоспел

 Хлоп мордою
ин даст - Ъ

 - Бэн-г bang -  Тебя - просила ?
 - Часы же в Ландане - на башне Тимирязевской - пробили  - ? - !
surprised
  -  тебя просили -   ?- ?   -  Успокойся  !

 - Ну , всё - got i regret - с kартины Айвозовского

 -  Берете  - ?
 
 - Нет   , pass me -  Киса ты же - спишь !
клюешь !  каким-то
 носом лучезарным

-  Андрюха , Ты прости ,  вчерась
 в - Манеже оббобрали

 -  Теперь !
верю ! -  bang-bang  -  for whAt
-  I much so liked  You
 


Рецензии