пiсенька св. Валентина
Безмежний світ за куцим підвіконням.
Не допоможе впоратись з безсонням
у філіжанці жовтий горицвіт.
Ти видував вогонь, як той склодув
із неба видув зорi світанкові.
Тієї ночі ти почав з любові.
Позбутися нараз не позабув.
Наразi в небі сонця менше, ніж
в твоїх очах затьмареного горя.
Тепер не посмішка моя чарівна зброя,
а губ, що зціплені, загострий ніж.
Свидетельство о публикации №121021408061