Изге Вэли фатихасы белэн...
Берни тугел,
Наз сулышы ж,анны ж,ылытса.
Учларыма алып
Сузам бэхет нурын ,
Ягымлы да, ал да, кырыс та....
Якты нурлар балкып керсен ойгэ,
Йорэклэрдэн чыккан наз алар..
Изге Вэли фатихасы белэн,
Шул назларнын, дэлиллэре булып
Сою сипсен кызыл розалар...
14 февраль, 2021 ел
Свидетельство о публикации №121021406267
Альфира Зайнутдинова 14.02.2021 16:52 Заявить о нарушении