А у душi моiй спiвають солов i

А у душі моїй співають солов'ї, 
Хоча навколо темрява в калюжах, 
Я так чекаю ранньої весни,
І сонця кожен день чекаю дуже.

Звичайно, у зими своя краса,
Пухнастий сніг завжди чарівно пада,
Але крізь сніг я бачу білий дим
Духмяного черешневого саду.


14.02.2021


Рецензии