А ты Вiя вiдал? Шо, j в Новiнках ныма jiх?
Ібо сам відел банд, что заселі ф шызарне.
Вот 1 пріскакал: ну, что там зріте, старшыj? –
Да, блін, как-та не так!.. Тут не галюцінацыj.
Он ведь стёкла не вvрал, как ему пріказалі.
А ліш лёгенька так, хі, ліш дырку собаке.
I на том завершалсь этат подвіг Кацяры.
Іль еsо он венчал бес попа неку пару?
Да. МаГАзін треsал: залупаніл фіранку.
Но ведь он не достал некі боепріпасы.
Так, но спрашівал дамк: где матеріjка красна?
А! зу7 аv ныма вv? А пілоткы на паньках?..
Ну, шутіл Ангел Вась: ну-к, выбрасфаем кактус!
Чтоб ісчезла фся тьма, шо шэ фсё нас терзае.
I с балкона с раньня – бах!.. вазоны подальшэ.
Так а кто ш пострадал в псіхопата тіпа vа?
О! амністія счас!.. всі прам Кісу спасаты.
Ілі Тігр був у ласц но якэjіся Бабы?
Вот-вот-вот! Бо медальк мав от Саі та Шляпа.
I храныв на грудях: у карманке лік Татка.
Шо v мы хочым сказать. Дэ, якые заразы
Всё шэ шлють у гулаг ны согласных со владо?
А ты глень но на саjт Нехта да Еврорадіj.
Іль ны знаjім, куда даv девалі Захарку?
Вот ва в чом тая шваjк, шо в народных собраньнях:
Е прыказ но малчаць. Сядь. I ны залупаjсі.
Хто така Конопацк? Дэ, яка шэ Сцябанка?
Нет ні Ольг, віш, у Кляч, шо схопыв знов заразку.
Хевра правыть улад: пенсіон дабавляе v.
I тут следом: а даj-к всю назад ту дісятку!
Дэ v дівалі те бакс, шо за танкы прыдбалы?
Ва канвертах начальств: ціп падЁмны к акладам.
Как ш будvэтык латаць? А коб пенсіі нафік:
I у 62 муvыкы v выvывають.
Мы слыпые котятк. Педагог чы но врач ты.
Подчыняjся власцям. Коб а ныц мятеvа в Бык.
...тут оно цішына: міроточыть Маманя.
Ілі плачэ: страна, всэ шэ тэрпыш тірана?
Свидетельство о публикации №121021300578