Пальмы und пляжи

 " I left this town-ъ
 overcrowded , used
 last the multiply the changing of the chance
 They're above , on top of high rise - dont mention with the Tide

 Their tentacles is bide for nothing
High balls -  for Nihil
 Left i at right time f-k'n City
with money
 They got down aground  плашмя
с небоскребов-ъ , f-k ъ it
 -  Киса , ты хоть раз  в  своей жизни - такую картинку -  видела?
 -  За Тобой , ни угнаться любимый  !

- Да , Сир-ъ  ?
 - Эту тоже when she tell me ^ turning right -   в расход !
-  Но у Неё - ведь в Лиме  двое  родных сыновей  !  - ?
 -  Отвечаешь с утра
 малость неадекватно  -  ?

  -  Есть !

 - Возьми с собой
   еще гребенку   ~

     Kanal'ya бритвенный -  таk lovok  !
-  Заходите ?
 -  И этого -  плюсуй !
 -  Dont tell me - No !  Amigo



 -   Куды приkажете 
   тащить верёвки , Сэр ?


Рецензии