РУКИ МАМИ

Натружені руки у моєї мами,
Обігрію їх і поцілую.
Принесу їм квіти, що росли степами,
Розповім , як руки ті люблю я.

Приспів:
    Мамо ніжна і кохана моя,
    Чом стоїш в зажурі під вербою?
    Прилетять до тебе журавлята
    Літнім ранком, тай візьмуть з собою.

Підняла матуся своїми руками
Діточок своїх – свою надію.
Виросли ті діти, стали журавлями,
Мамі залишили тільки мрію.

Приспів:…


Рецензии